OM OSS

M&N Recruit är specialister på rekrytering, headhunting och search. Vi består av unga och drivande individer som tänker utanför boxen för att på ett effektivt sätt lösa även de mest svåra tillsättningarna. Vår grundfilosofi är att ta ett problem för den gemene mannen och se det som en potentiell affärsmöjlighet.

Vi arbetar med skräddarsydda lösningar för företag som vill outsourca hela sin rekryteringsprocess eller ha hjälp med att tillsätta kvalificerad personal. Vi erbjuder också bemanning- och tillfälliga interims lösningar.


Vi värnar om kvalitet i alla steg av vår process och strävar efter att tillföra den kompetens och personlighet som våra uppdragsgivare behöver för att vara framgångsrika. Vår kvalificerade rekryteringsprocess innehåller personliga intervjuer och presentationer av kandidater som matchar kravprofilen och är lockade av tjänsten.

Uppdragsgivaren genomför sedan intervjuer med de utvalda kandidaterna, som tas vidare till fördjupade personbedömningar. Efter att slutligen ha valt ut den slutgiltiga kandidaten, undertecknas ett anställningsavtal mellan uppdragsgivaren och slutkandidaten. Vi agerar som rådgivare under hela rekryteringsprocessen och stödjer både kandidaterna och uppdragsgivarna genom att motivera dem och koordinera möten.


Vi föredrar ett mer personligt och långsiktigt samarbete, där vi lär oss att förstå kundens verksamhet, företagskultur och behovet av resurser. Tillsammans strävar vi efter att hitta den perfekta kandidaten för jobbet. Efter några månader följer vi upp våra rekryteringar med både kandidaten och uppdragsgivaren för att se till att allt fungerar som planerat.

Vi är skickliga personbedömare och mångfald är ett naturligt inslag i vår rekryteringsprocess. Vi är en trygg partner som levererar och vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den bästa kandidaten för ditt företag.

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS


Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners som bygger på ömsesidig tillit och kreativt samarbete.

unsplash